Loppis och Hantverk

Hantverksförsäljning och Loppis 2021

 

Den 16 maj mellan klockan 10 -12 invid föreningshuset är det växtbytardagar. Kom och byt eller sälj de växter som du fått över på din sådd. Föreningen bjuder på fika.

Den 5 juni och 1 augusti mellan klockan 10 - 14 är det loppmarknad. De kolonister som vill sälja hänger upp en balong vid sin koloni.

Den 28 augusti kommer vi att fira koloniträdgårdens dag. Vi kommer att ha öppna trädgårdar, miniseminarier, tipspromenad, skördefest och dessutom försäljning av varm korv, kaffe och kaka ner på festplatsen. Medlemmar säljer grönsaker och växter från egna trädgården. Vill du visa upp din trädgård? Elinelund har öppna trädgårdar kl. 10-12 och Mossängen kl. 12-14. Sätt ut ett par ballonger på din grind och lägg ett e-mail till info@mossangens.se så gör vi upp en lista så det blir lättare att hitta rätt.

Den 19 september kl. 10-16 kommer det återigen att bli möjligt att lämna trädgårdsavfall nere i inhägnaden i gång 1.Anslagstavla

Trädgårdssopor Abonnemang och sopkärl för trädgårdsavfall kan beställas av VA SYD, av den som så önskar. Kärlen töms måndagar jämna veckor ute vid in
Läs mer »