Loppis och Hantverk

Lämna trädgårdsavfall, Loppmarknad och växtbyte/försäljning 2023

 

Den 14 maj klockan 12-14 kan du byta/sälja/köpa växter av andra kolonister. Vi ses på gräsmattan utanför Mossängens föreningshus. Passa även på att låna fröer i vårt fröbibliotek som för tillfälligt placerats i föreningshuset. Har du fröer över tar vi tacksamt emot dessa så vi kan låna ut dom till andra kolonister. 

Den 21 maj kl. 10-16 har du möjlighet att lämna trädgårdsavfall nere i inhägnaden i gång 1. Ej jord, sten eller invasiva växter. 

Den 27 maj kl. 10-14 är det betongkurs i ladan invid festplatsen. Frukost och lunch ingår i priset 200 kr. Kursen är fulltecknad.

Den 11 juni och 6 augusti kl. 10-13 har vi loppmarknad på festplatsen. Vi ställer upp bord-bänkar men de kan bli upptagna och då får du ta eget bord med dig. Vi ber alla försäljare att innan ni lämnar festplatsen kolla så att allt är bortplockat och platsen lämnas i städat skick. 

Den 17 september kl. 10-16 har du möjlighet att lämna trädgårdsavfall nere i inhägnaden i gång 1. Ej jord, sten eller invasiva växter. 

Den 24 sept klockan 11-13 kan du byta/sälja/köpa växter av andra kolonister. Plats meddelas senare

 Anslagstavla

Trädgårdssopor Abonnemang och sopkärl för trädgårdsavfall kan beställas av VA SYD, av den som så önskar. Kärlen töms måndagar jämna veckor ute vid in
Läs mer »