Nytt från styrelsen

Månadsinfo november 2022

Hösten är här och kvicksilvret på termometern börjar närma sig nollan. Regeringen spår en vargavinter i ekonomin. Varför inte sitta ner i höstmörkret och planera att gräva upp en del av gräsmattan och fundera över vilka grönsaker man skall så till våren. Tips! Plantera ett fruktträd som gynnar både plånboken och den biologiska mångfalden.

Styrelsen har varit och tittat på affärslokalen ”Svarta ladan” och gjort en första inventering av vad som behöver åtgärdas. Det kommer att göras en grundlig inspektion av till exempel vatten och avlopp innan man har hela bilden klar. För närvarande utvärderar styrelsen olika möjliga användningsområden för lokalen och återkommer med mer information.

Det nya köket i föreningshuset är nu monterat men det kvarstår arbeten med bland annat golvet. Avgiften för att hyra lokalen för privata arrangemang kommer att vara oförändrat nästa år 1000 kr per dygn. All bokning sker genom styrelseledamot Birgit Jensen tel. 0702121515 eller via mejl birgitjensen2019@gmail.com.

Årsavgiften för Wifi kommer att höjas från 400 kr till 450 kr för 2023. På vår hemsida finns information och även blankett om man vill ansluta sig till vårt Wifi.    /att-bo-paa-mossaengen/wi-fi/

Årsmöte 2023 kommer att hållas den 22 mars kl. 19 på Folkets hus i Limhamn. Motioner skall vara föreningen tillhanda senast den 1 februari. Skicka gärna dessa via email.  info@mossangens.se Har du förslag på nomineringar till föreningens styrelse så skicka ett email till valberedning@mossangens.se  senast 22 februari. På vår hemsida www.mossängens.se under fliken Kontakta oss hittar du alla i nuvarande styrelse och valberedningen. Vill du ta upp något under Övriga ärenden skall du skicka in din undran skriftligt senast 8 mars. Kallelse till årsmöte skickas ut senare.

På föreningens hemsida /  hittar du massor med information. Om du flyttat eller bytt mejladress så meddela oss på info@mossangens.se

Mossängens styrelse

/Annette HolmbergVälkommen till Mossängen

Mossängens Sommarstad är en blomstrande koloniförening i sydvästra Malmö.
Läs mer »